Onze Diensten

Taxi

Wij brengen u naar alle mogelijke bestemmingen, ook lange afstanden.
U kan onze taxi's makkelijk op voorhand reserveren of op het moment zelf, wij proberen u steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Onze taxi's zijn ook te vinden op hun standplaats op het stationsplein te Aalst.

Zakelijk Vervoer

Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van zakenmensen.
Wij brengen u discreet naar de gewenste bestemming en tijdens de rit kan u in alle rust verder werken of uw meeting voorbereiden.

Minibus tot 8 personen

Kleine groepen tot 8 personen vervoeren wij graag in onze Mercedes Vito.
Met een groep collega's naar een vergadering, beurs of restaurant?
Met meerdere personen naar een evenement, feest, of discotheek?
Wij brengen u veilig heen en terug!

Luchthavenvervoer

Aalst Taxi Company verzorgt elk vervoer naar eender welke luchthaven in binnen- en buitenland. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerplaats en parkeerkosten, een plaats in de trein of bus en het sleuren met uw bagage, want u kan voor de deur in- en uitstappen.
Indien u moet worden afgehaald op de luchthaven zal de chauffeur steeds aan het "meeting point" staan met een duidelijk naambordje van u of uw firma.

Koerierdienst

U kunt eveneens van onze diensten gebruik maken voor levering van dringende documenten, kleine pakketten, vliegtuigtickets, enz.
Het pakket wordt altijd op dezelfde dag geleverd of onmiddelijk, afhankelijk van hoe snel het transport dient te gebeuren. Bij verzending van de factuur wordt steeds het afleveringsbewijs bijgevoegd.

Party Service

Een avondje zorgeloos uit de bol gaan? Gezellig uit eten en genieten van een glaasje wijn? Bel ons en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over alcoholcontroles, boetes, ongevallen, enz... wij brengen u veilig thuis!

Blijf je als ouder gezellig thuis maar gaan de tieners graag dansen in het weekend? Aalst Taxi Company brengt uw oogappeltjes veilig terug thuis en u kan als ouder op uw twee oren verder slapen.

Dankzij ons uitgebreid dienstenpakket bieden wij u veel meer dan alleen de verplaatsingen zelf. Het reserveren van restaurants, het organiseren van bezoeken aan musea, theater, opera...zijn enkele voorbeelden hiervan.

Reserveer uw taxi hier!

Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Blijf op de hoogte!